Latterevent med LATTERKONGEN ®, Latterkursus  med LATTERKONGEN ®, Latterkurser med LATTERKONGEN ®, Polterabend med LATTERKONGEN ®,

 Seminar med LATTERKONGEN ®, Grinekursus med LATTERKONGEN ®, Grinekurser med LATTERKONGEN ®, Fødselsdag med LATTERKONGEN ®,

Møder med LATTERKONGEN ®, Sjovt indslag med LATTERKONGEN ®, Bryllup med LATTERKONGEN ®, Team dag med LATTERKONGEN ®,

Festunderholdning med LATTERKONGEN ®, Festlige indslag med LATTERKONGEN ®, Gå hjem møder med LATTERKONGEN ®

www.Latterkongen.dk

Latterkongen.com Latterkongen.eu Latterkongen.se Laughterking.dk Laughterking.com

Laughterking.eu Latterkonge.dk Latterkonge.com Latterkonge.eu

 

latter latterkurser latterkursus latterevent grinekursus grineevent grinekurser latterklub latterklubber polterabend fødselsdag seminar  bryllup Konfirmation latteryoga  fødselsdage sølvbryllup  kobberbryllup  festligindslag grine grinbider

 

Prøv et event med LATTERKONGEN® til din julefrokost:

Højt humør, og masser af latter, og få en fest som kan huskes.

Er det et latterkursus, latterevent eller et grinekursus ja så er det event med LATTERKONGEN®  du skal bruge til festen. ring på 23 25 33 93, eller skriv på freddie@latterkongen.dk og få mere at vide om hvad jeg kan tilbyde.

 

 

Målrettede latterevent:

LATTERKONGEN® kommer ud til Jer, uanset om I holder: Teamdag, kursus, seminar, firmaskovtur, julefrokost, polterabend, familiefest, fødselsdag, møder, generalforsamling, jubilæum eller bare når det skal være sjovt. Afholdes uden/indendørs alt efter ønske og årstid, for 3-300 deltagere.
Det foregår på en spontan og uhøjtidelig måde, hvor deltagerne bliver inddraget i latterevent. Latteren er med til at få forsamlingen rystet sammen, og gir' en sund og dejlig latteroplevelse. Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt og bruger også mit humør og fanger de spontane øjeblikke som opstår under lattereventen, og I får en dejlig latteroplevelse, når vi griner med hinanden. For deltagerne til at føle sig som én gruppe. Skaber sammenhold og firmaspirit. Skaber bedre kundekontakt. Nedbryder barrierer. Åbner op for nye input. De sjove øvelser er med til at få din ægte latter frem. Gladere medarbejdere arbejder bedre og omsætningen stiger. Det skal opleves, så ring i dag og hør, hvad  LATTERKONGEN ® Freddie Sunde kan tilbyde.

 

 

Latterkursus

Polterabend

Polterabend København

Seminar / firmafest:

Vidioklip:

Det siger kunderne:

Persondata

 

Julefrokost:

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Julefrokost eller julebord er i Skandinavien en festlig lejlighed typisk i december måned op til jul, hvor der spises traditionel julemad. Til dette måltid inviteres ofte venner og familiemedlemmer, så man er et større selskab. Julefrokost kan også være en firmafest, oftest afholdt i julemåneden, men nogle gange også i november/januar. Begrebet julefrokost anvendes i Danmark, mens man i Sverige, Norge og Finland anvender julebord (bokmål)/julbord (svensk)

Ligesom juleaften har sine madtraditioner, består julefrokosten af traditionelle retter - koldt smørrebrød som en hovedingrediens suppleret af lune retter som frikadeller, medisterpølse og flæskesteg. Hertil føjes drikkevarer som især øl (gerne julebryg) og snaps. En julefrokost i forbindelse med arbejdet er en lidt anden konstruktion, hvor man spiser sammen og kommer hinanden mere nær og "drikker dus" mere end på andre tidspunkter af året. Den afholdes normalt i november eller december - før juleaften. Julefrokoster er nærmest blevet en fast bestanddel på arbejdsmarkedet i mange virksomheder. Julefrokoster har en betydning for det sociale og psykologiske miljø i en virksomhed. 

 

 

LATTERKONGEN Tlf. (+45) 23 25 33 93    CVR: 32 37 87 65

www.latterkongen.dk  mail: Freddie@latterkongen.dk

Danske Bank 4400 konto 10539781 

Ejer af LATTERKONGEN og LATTERKONGEN® 

Freddie Just Sunde © 24-05-2018 LATTERKONGEN®

 

 

 

 

 

 

e