Polterabend København

LATTERKONGEN® til din polterabend:

 

Latterevent med LATTERKONGEN ®, Latterkursus  med LATTERKONGEN ®, Latterkurser med LATTERKONGEN ®, Polterabend med LATTERKONGEN ®,

 Seminar med LATTERKONGEN ®, Grinekursus med LATTERKONGEN ®, Grinekurser med LATTERKONGEN ®, Fødselsdag med LATTERKONGEN ®,

Møder med LATTERKONGEN ®, Sjovt indslag med LATTERKONGEN ®, Bryllup med LATTERKONGEN ®, Team dag med LATTERKONGEN ®,

Festunderholdning med LATTERKONGEN ®, Festlige indslag med LATTERKONGEN ®, Gå hjem møder med LATTERKONGEN ®

www.Latterkongen.dk

Latterkongen.com Latterkongen.eu Latterkongen.se Laughterking.dk Laughterking.com

Laughterking.eu Latterkonge.dk Latterkonge.com Latterkonge.eu Kongen.eu

 

latter latterkurser latterkursus latterevent grinekursus grineevent grinekurser latterklub latterklubber polterabend fødselsdag seminar  bryllup Konfirmation latteryoga  fødselsdage sølvbryllup  kobberbryllup  festligindslag grine grinbider

 

Polterabend København

LATTERKONGEN® til din polterabend:

Højt humør, og masser af latter, og få et polterabend som kan huskes.

Er det et latterkursus, latterevent eller et grinekursus ja så er det event med LATTERKONGEN®  du skal bruge. ring på 23 25 33 93, eller skriv på freddie@latterkongen.dk og få mere at vide om hvad jeg kan tilbyde.

 

Det afholdes privat hjemme hos jer, eller i nogle af Københavns parker eller grønne områder. (Kongen have, Sønder Marken, Fælledparken, Øster Anlæg, Frederiksberg Have, Ørstedparken, Amager Strandpark og mange flere stæder hvor der er offentlig adgang).

 

Det kan være en overraskelse indtil jeg præsenterer mig som LATTERKONGEN, og i sparer tid da jeg kommer ud til jer hvor i er.

 

Jeg afholder også event på hele Sjælland, Fyn,  Jylland samt på bofaste øer i Danmark.

 

LATTERKONGEN® event til polterabend, er meget populært indslag til en polterabend, og det kan bruges til alle polterabender: drenge polterabender, pige polterabender og til fælles polterabender. Alle kan deltage og man kan få ond i maven eller i kinderne af grin, når man her været sammen med LATTERKONGEN i ca. en times tid, hvor humøret er højt og der er fuld fart på og masser af latter. Der lægges vægt på at den kommende brud eller brudgom er i midten af en del af øvelserne. 

 

 

 

Julefrokost:

Latterkursus

Seminar / firmafest:

Polterabend

Vidioklip:

Det siger kunderne:

Persondata

 

Polterabend:

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

 

En polterabend er en sammensætning af de to tyske ord Poltern og Abend, der betyder henholdsvis "buldre, brage, larme" og "aften". Med tiden er polterabend blevet en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar ca. en uge eller to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse eller for nogens vedkommende give dem et vink med en vognstang om alt det sjove, de nu snart går glip af. Først fra ca. 1980 er det også i Danmark blevet til en fast tradition at holde polterabend. Vennerne aftaler indbyrdes terminen og gennem mund til mund metoden spredes indbydelsen til alle som har lyst til at deltage. Festen kan også betragtes som en uofficiel modsætning til brylluppet, hvor alt helst skal gå i vasken og være det rene ragnarok (brudgommen skal straffes/bukkes ved korporlig afstraffelse).

 Vennerne kan også kidnappe brudeparret (normalt pigerne/bruden til møhippa og drengene/gommen til svendemiddag) hver for sig rundt til for pigernes vedkommende hampre og utaknemlige aktiviteter såsom obligatorisk blomsterbinding, fingermaling og tur på hesteryg. Mod alle odds er det desuden meget populært at indspille en CD eller få taget flotte modelfotos. Ofte klæder vennerne bruden eller brudgommen ud og stiller dem offentligt til skue med eksempelvis et skilt om halsen, hvorpå det f.eks kan stå:Kys Schweinet, det er sidste chance!! Polterabend kan også være en form for gave som vennerne giver til de vordende ægtefæller. En ny trend i polterabender er at rejse til udlandet på såkaldte polterabendrejser, primært til Østeuropa[1]. Denne type polterabend benyttes meget i England, hvor ca. 25 % af alle polterabender foregår i udlandet[2]. I Danmark er denne type rejser kun blevet tilbudt siden sommeren 2007, men trenden er allerede ved at spire. Gennemsnitsalderen for førstegangsviede var i 2010 32,1 år for kvinder og 34,6 år for mænd. Aktiviter for bruden, som er hyggelige og stuerene har de senere år været populære til polterabends, samt aktiviteter hvor gravide kan deltage uden besvær som fx madlavningsundervisning, mysterier som Poltermysteriet, croquis tegning med mere. Oprindelsen til polterabend ved man endnu ikke. Nogen mener det er et urgammelt germansk synonym til "fadæse  Derfor knuste man lertøj, legetøj og andet tøj for at fordrive den onde poltergejst. I Tyskland er det stadig en tradition at man uden for parrets bopæl knuser porcelæn for at symbolisere lykke. Ved at det kommende ægtepar i fællesskab samler skårene op symboliserer de, at de også i fremtidige livssiuationer vil bukke og skrabe for hinanden.

 

Målrettede latterevent:

LATTERKONGEN® kommer ud til Jer, uanset om I holder: Teamdag, kursus, seminar, firmaskovtur, julefrokost, polterabend, familiefest, fødselsdag, møder, generalforsamling, jubilæum eller bare når det skal være sjovt. Afholdes uden/indendørs alt efter ønske og årstid, for 3-300 deltagere.
Det foregår på en spontan og uhøjtidelig måde, hvor deltagerne bliver inddraget i latterevent. Latteren er med til at få forsamlingen rystet sammen, og gir' en sund og dejlig latteroplevelse. Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt og bruger også mit humør og fanger de spontane øjeblikke som opstår under lattereventen, og I får en dejlig latteroplevelse, når vi griner med hinanden. For deltagerne til at føle sig som én gruppe. Skaber sammenhold og firmaspirit. Skaber bedre kundekontakt. Nedbryder barrierer. Åbner op for nye input. De sjove øvelser er med til at få din ægte latter frem. Gladere medarbejdere arbejder bedre og omsætningen stiger. Det skal opleves, så ring i dag og hør, hvad  LATTERKONGEN ® Freddie Sunde kan tilbyde.

 

LATTERKONGEN Tlf. (+45) 23 25 33 93    CVR: 32 37 87 65

www.latterkongen.dk  mail: Freddie@latterkongen.dk

Danske Bank 4400 konto 10539781 

Ejer af LATTERKONGEN og LATTERKONGEN® 

Freddie Just Sunde © 24-05-2018 LATTERKONGEN®

 

 

 

 

 

 

e